Wie wij zijn

Voor een gezellige avond hoef je niet direct te weten wat voor personen bezig zijn geweest met het samenstellen van een fantastische pubquiz. Toch is het wel prettig om te weten dat je niet zomaar op een website zit. Contact met ons is echt contact en wat je bestelt, dat krijg je ook geleverd. Zoiets vinden wij normaal. We zijn dan ook twee nuchtere jongens ergens uit het Noorden van Nederland. Waar de een bedreven is met het potlood en de kwast, daar zit de ander regelmatig met de pen te schrijven. Creativiteit te over en dat resulteert in unieke pubquizzen.

Een pubquiz maken we voor jou

Het maken van een pubquiz vinden wij vooral erg leuk om te doen en dat willen we delen met jou. Het bestellen van een pubquiz hoeft niet moeilijk te zijn en hoeft zeker niet veel te kosten. Dat motto zie je overal op deze website terug. We hebben er alles aan gedaan het overzichtelijk te houden, waarbij je zelf de regie houdt. Jij bepaalt hoe je de avond in wilt vullen en wij helpen je daarbij.

Wat kunnen we verder voor je doen?

Als je vragen of opmerkingen hebt over jouw bestelde pubquiz, dan staan we je graag te woord. Suggesties om de avond goed in te vullen, wij hebben de ervaring, dus ook daar helpen we mee op weg.