Online pubquiz

Meld je nu aan voor onze online pubquiz

Na maanden wachten gaat het weer gebeuren: de volgende online pubquiz. Was het maar zo dat we het in de kroeg kunnen doen. Helaas, smeerkaas. 

 

Geef je in elk geval op voor deze te gek, gave, online quiz, vol met verrassende vragen, met de antwoorden waarvan je nu nog niet weet dat je ze in je hoofd hebt.

Zaterdag 22 mei, 20:30 uur, zitten wij klaar en jij natuurlijk ook.

 

Need we say more? Nee dus, opgeven kan hier:

 

 

Een leuke avond in Coronatijd

We hadden het zelf ook liever anders gezien. Maar dat je het gezellig hebt met elkaar, dat is toch wel het belangrijkste. De afgelopen maanden hebben we gemerkt dat een online pubquiz het beste alternatief is voor een leuke avond in Coronatijd. Je houdt contact met elkaar, drinkt een drankje en laat je hersenen kraken. 

Organiseer zelf een quiz. Het enige wat je hoeft te doen is vrienden en familie uit te nodigen voor een online meeting. Wij hebben een enorm grote database met vragen en antwoorden. Verpakt in een PowerPoint via bijvoorbeeld Zoom organiseer jij een fantastische avond. 

Stel zelf je pubquiz samen

Je bepaalt zelf wat voor vragen je wilt krijgen en hoeveel. Kijk snel in onze webshop om een complete pubquiz te bestellen. 

 

Een gezellige avond vul je natuurlijk met een pubquiz. Alleen, hoe overleg je met elkaar als je minstens anderhalf meter afstand moet houden? Dat is lastig en daarom is een pubquiz via Zoom of Skype een prima alternatief.