Eindejaarsquiz 2020 groot succes

Gepubliceerd op 28 december 2020 om 15:53

Zelfs in het jaar 2020 hebben we behoefte aan gezelligheid. We zoeken elkaar online op en proberen op wat voor manier dan ook het leuk te hebben. Onze Eindejaarsquiz bleek in elk geval een schot in de roos. Veel mensen hebben de quiz besteld en gespeeld. Zo komt er in elk geval een leuk einde aan 2020.

Een pubquiz over 2020 - hoe was dat?

We hebben dit jaar veel meegemaakt. Er ging geen dag voorbij of we hadden te maken met Covid-19. We vonden het van onszelf dan ook knap om alsnog 115 vragen/opgaven te maken, die niets met de ziekte te maken hadden. 2020 is een erg bewogen jaar geweest. Er is van alles gebeurd, maar heb je het ook allemaal meegemaakt? 

De quiz die we hebben samengesteld had de meest uiteenlopende rondes. Vragen over sport, politiek, muziek, of roddelbladen. Je kunt niet overal evenveel van afweten en dat bleek wel weer. 

In onze zelf gehoste pubquiz was een groep (we noemen ze niet helemaal bij naam, maar het was iets als MM & M) dat van films bijna niets wist en van het binnenlandse nieuws alles goed had. 

De winnaar van dezelfde quiz wist juist weer heel veel in de sportronde en scoorde tijdens de actualiteitenronde helemaal niet zo goed. 

Het kan verkeren. De ene quiz is de andere niet. Soms snap je helemaal niets van de vragen, maar heb je iemand bij je zitten die wel alles weet. Lekker toch?

Een online quiz speel voor je verbondenheid

Online quizzen speel in je in eerste instantie voor de gezelligheid. Winnen is leuk en iedereen wil winnen. Maar wanneer je elkaar wat minder ziet, dan is een online pubquiz het juiste medicijn. Houd contact met elkaar en houd verbondenheid.

Volgend jaar zullen we ongetwijfeld een pubquiz over 2021 houden. Wel doen we dit natuurlijk liever in de kroeg, zoals het hoort. De quiz bestellen blijft in elk geval mogelijk. 

Een gelukkig nieuwjaar toegewenst. Blijf gezond en blijf op de hoogte.

 

Wil je onze quiz zelf organiseren? Je bestelt hem hier!

2020 wordt een jaar om nooit te vergeten, dat is zeker. Sluit het jaar gezellig af met 100 vragen over het rampjaar, zonder dat er 1 over corona gaat.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.