Summertime; thuisbasis van Pubquizdiscounter

Gepubliceerd op 12 november 2020 om 09:42

Op deze website bieden we pubquizzen aan. Deze quizzen kun je zelf presenteren, al dan niet online. Ons concept is begonnen toen we ooit zelf aan de slag gingen met het presenteren van een pubquiz. Dit deden we in onze thuisbasis: Summertime Mussel. 

Summertime, een bekende naam

Café Summertime in Mussel is na jaren weer prominent aanwezig in Mussel. In 2018 werd het onderkomen officieel heropend.

Niet dat in de tussentijd de horecagelegenheid op de hoek Musselweg-Zandtangerweg gesloten was, maar wel stonden er andere namen op de gevel. Uitbater Arjan Strockmeijer heeft bewust voor de naam Summertime gekozen.

"Summertime is niet de eerste naam die gebruikt werd voor het pand, maar het is wel de meest bekende. In de wijde omgeving spreekt men nog vaak over 'Summertime', voor mij was het dan ook de enige logische naam die ik kon verzinnen."

 

Pubquizdiscounter erkent: pubquiz voor een gezellige avond

 

"Ik vind het belangrijk dat men bij ons even kan onthaasten. Daar hoort een goed bord eten ook bij. Geen opsmuk. Ingewikkelde gerechten, hoe lekker misschien ook, zal je bij ons niet aantreffen. Heerlijke schnitzels, kipfilet of een gehaktbal, plates geserveerd met gebakken aardappelen, daar doen we zeker ons best voor."

 

Die instelling van Arjan past ook bij Pubquizdiscounter. Onze pubquizzen zijn makkelijk te bestellen en je hoeft er niet veel voor te betalen. Onze quizzen zijn bedoeld om een gezellige avond te hebben. Met vrienden, familie of collega's. Het is dat we onderbroken worden door iets als een coronacrisis, anders zouden we in Summertime nog regelmatig een pubquiz houden. Dat is belangrijk, vindt ook Arjan Strockmeijer:

 

"We willen voor iedereen een ontmoetingsplek zijn. Een plek waar je bekenden tegenkomt en ongedwongen een praatje kunt maken. Of een lekker feestje bouwen, als je er zin in hebt. In dorpen als Mussel heb je simpelweg niet alles voorhanden. Het zou zonde zijn als er iets ontbrak als een dorpskroeg."


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.