Het jaar 2020 heeft veel opgeleverd

Gepubliceerd op 12 november 2020 om 10:37

Wie had gedacht dat 2020 er zo uit gaan zien? Waren we in januari nog bezorgd om de bosbranden Down Under, aan het eind van dit jaar hebben we onze eigen sores en problemen. Stress in de zorg, stress in de politiek en nog erger, we mogen geen vuurwerk afsteken. Dit jaar heeft ons veel opgeleverd. Veel inzichten, die van Lange Frans bijvoorbeeld. Maar ook veel vindingrijkheid. Zo doen we onze pubquizzen nu ineens via Skype. Het is wat het is, maar aan ons ligt het niet.

Van de kroeg naar online

 

Lege kroegen, want in Nederland houden we zogenoemde intelligente lockdowns. Voor ons is dat ook even lastig. Want als je niets mag organiseren, dan is het houden van een pubquiz ook uit den boze. Maar als je creatief bent, dan vind je vanzelf een oplossing. Een pubquiz via Zoom, Skype of Teams is dan ook een prima alternatief. Nodig vrienden of familie uit om online mee te doen. Je hebt alsnog een leuke avond. 

 

Zelf hebben we nu ook een aantal keer een online pubquiz gehouden. Met dezelfde soort vragen en hetzelfde principe. Eerlijk is eerlijk, soms laat de techniek je even in de steek. In ons geval komt dat omdat we niet clever genoeg zijn, maar een goede voorbereiding is wel belangrijk. We vinden het erg belangrijk om achteraf te horen hoe men het heeft gevonden. Tijdens de quiz heb je weinig contact, helaas. Gelukkig zijn de berichten achteraf meestal goed. Tips en adviezen helpen ons verder. Wees niet bang om ons te laten weten wat je graag verbeterd of veranderd wilt zien. Onderaan deze pagina kun je een reactie plaatsen en wellicht kunnen we er iets mee.

Eindejaarsquiz 2020

2020 heeft ons veel opgeleverd, zowel in negatieve als positieve zin. Het is tijd om dit jaar af te sluiten, vinden wij. We kijken uit naar 2021, waarin hopelijk de zaken weer gaan zoals we ooit gewend waren. Wij sluiten af met een pubquiz over, hoe kan het anders, 2020. Zonder dat er ook maar 1 vraag over Covid-19 gaat. Want ja, er gebeurde echt nog veel meer in de wereld dan alleen deze pandemie. 

Wil je onze quiz zelf houden met je vrienden? Je bestelt deze eenvoudig via onderstaande button. 

2020 wordt een jaar om nooit te vergeten, dat is zeker. Sluit het jaar gezellig af met 100 vragen over het rampjaar, zonder dat er 1 over corona gaat.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.